Grove mosterdroomsaus
- bijgerecht
- bereiden 10 min
- 4 personen
Bron | Allerhande 9 2012 |
---|---|
Keuken | Frans |
Type | sauzen/dressings,vegetarisch,kinderrecepten |
Kooktechniek | koken |
Bevat | Energie 235 kcal- Eiwit 2 g- Vet 23 g- Koolhydraten 3 g (per eenpersoonsportie) |
Ingrediënten
- 1 beker slagroom (250 ml)
- 1/2 groentebouillontablet
- 3 el grove mosterd pittig (potje 275 g)
- 1/2 bakje bieslook (a 25 g), fijngesneden
Bereiden
1. Doe de slagroom in een steelpan samen met het ½ bouillontablet. Breng aan de kook en laat 5 min. inkoken op middelhoog vuur. 2. Voeg de mosterd toe en warm 3 min. mee. Roer de bieslook erdoor en serveer. Lekker met varkenslapjes of -rollade met gebakken aardappelen.Nabereiden
U kunt de grove mosterd-roomsaus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten