Ik heb altijd al een tik gehad om lekkere recepten te bewaren. Maar de losse blaadjes werd een beetje te veel. Vandaar dat ik nu dit blog opgezet heb, om zo nog een beetje een overzicht te hebben.
Zodra het recept uitgeprobeerd is, en de moeite waard is om te bewaren, wordt het verplaatst naar mijn andere blog:

zondag 16 september 2012

Grove mosterd roomsaus

Grove mosterdroomsaus

Grove mosterdroomsaus
BronAllerhande 9 2012
KeukenFrans
Typesauzen/dressings,vegetarisch,kinderrecepten
Kooktechniekkoken
BevatEnergie 235 kcal- Eiwit 2 g- Vet 23 g- Koolhydraten 3 g (per eenpersoonsportie)
Beoordeel dit recept!1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren(7 stemmen) 

Ingrediënten

  • 1 beker slagroom (250 ml)
  • 1/2 groentebouillontablet
  • 3 el grove mosterd pittig (potje 275 g)
  • 1/2 bakje bieslook (a 25 g), fijngesneden
  1. Bereiden

    1. Doe de slagroom in een steelpan samen met het ½ bouillontablet. Breng aan de kook en laat 5 min. inkoken op middelhoog vuur. 2. Voeg de mosterd toe en warm 3 min. mee. Roer de bieslook erdoor en serveer. Lekker met varkenslapjes of -rollade met gebakken aardappelen.
  2. Nabereiden

    U kunt de grove mosterd-roomsaus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten