Ik heb altijd al een tik gehad om lekkere recepten te bewaren. Maar de losse blaadjes werd een beetje te veel. Vandaar dat ik nu dit blog opgezet heb, om zo nog een beetje een overzicht te hebben.
Zodra het recept uitgeprobeerd is, en de moeite waard is om te bewaren, wordt het verplaatst naar mijn andere blog:

zondag 28 september 2014

bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas

  • 8 plakje hartigetaartdeeg ontdooid
  • 200 gram zachte geitenkaas
  • 2 peren geschild
  • 2 eieren
  • 100 milliliter slagroom
  • 2 takje tijm
  • 1 kleine biet geschild en in dunne schijfjes
  • 4 1-persoons ovenschaaltjes

Bereiden:









Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het deeg over de ovenschaaltjes en verdeel de kaas erover. Snijd de peren in partjes en leg ze in een waaier over de kaas. Klop de eieren los met de room, wat zout en versgemalen peper en giet dit over de peren. Bestrooi royaal met tijmblaadjes en steek de schijfjes biet tussen de peren. Bak de taartjes in de oven in circa 20 minuten bruin en gaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten